Wilco-Amersfoort

Tijdelijk

}

40 uur

HR medewerker

Wilco Boeken & Tijdschriften

Bij Wilco maken we met een team van ruim 450 medewerkers boeken & tijdschriften. We zijn innovatief en ambitieus en de favoriete werkgever in de grafische sector. Het bedrijf groeit en we zijn op zoek naar uitbreiding van ons enthousiaste HR team in Amersfoort.

Onze twee productielocaties in Amersfoort en Zutphen hebben beiden een drukkerij en een binderij waar boeken en tijdschriften in allerlei soorten en maten worden gemaakt voor diverse markten. Korte lijnen, grote betrokkenheid, passie en dynamiek zijn de verbindende factoren in ons bedrijf.

HR Medewerker voor onze locatie in Amersfoort (32 – 40 uur per week)

Als HR Medewerker begeleid je de indiensttreding van nieuwe teamleden. Je nodigt mensen uit om zich te registreren in onze Wilco-app, je zorgt dat alle nieuwkomers de juiste informatie en arbeidsovereenkomst ontvangen zodat nieuwkomers helemaal voorbereid zijn op hun eerste werkdag. Samen met de HR adviseurs begeleid je alle in- door- en uitstroomprocessen waarbij jij de administratieve held van het team bent. Contracten worden door jou in ons HR systeem aangemaakt, je houdt aanzeggingen en verlengingen in de gaten en je levert informatie bij onze salarisadministratie aan. Collega’s met vragen worden te woord gestaan en je verzorgt de attenties voor bijzondere gebeurtenissen zoals jubilea. Ziek- en herstelmeldingen worden door jou gevolgd en je zorgt dat zieken worden opgeroepen bij onze bedrijfsarts. Tevreden medewerkers, goed draaiende HR processen en een foutloze administratie geeft jou een kick.

Wie zoeken wij?

Jij:

– Staat te popelen om aan de slag te gaan bij het leukste bedrijf van Nederland;

– Oog voor detail en je bent goed georganiseerd;

– Integer, loyaal en een teamspeler;

– Een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau;

– Enkele jaren ervaring in een administratieve functie bij voorkeur op HR gebied;

– Woont in omgeving Amersfoort en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

  • Afwisselende baan in een dynamische omgeving met een zeer modern machinepark.
  • Tijdelijk
  • 40 uur in een Werkweek
  • Wilco kent bedrijfseigen regelingen, zoals een collectieve zorgverzekering en fiscaal voordelig fitnessen of een fiets/laptop/tablet aanschaffen.
  • Arbeidsvoorwaarden conform Grafimedia cao.

Werktijden

Je komt te werken in dagdienst

Contact

Wil je bij ons komen werken? Vul onderstaande contactformulier in en upload je CV.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Martine Bink - HRM Directeur (06 53814851)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde profielen in welke vorm dan ook die naar enig medewerker van Wilco BV worden verstuurd zijn publieke informatie waar geen vergoeding voor is verschuldigd.

 

Ken jij iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging?
Deel dan deze vacature!

Spreekt deze vacature je aan?

Stuur snel je CV en wie weet ben jij binnenkort onze collega!