Wilco-Amersfoort

Tijdelijk met uitzicht op vast

}

40 uur

Kwaliteitsmanager

Als kwaliteitsmanager bij Wilco draag jij bij aan de invoering, instandhouding en verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jij waarborgt dat er wordt voldaan aan klanteisen, het ISO 9001:2015 certificaat behouden blijft en kwaliteitsdoelstellingen effectief worden gerealiseerd.

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Centraal aanspreekpunt en coördinatie omtrent kwaliteit, klachten, specials en verbeterprojecten.
 • Klachtenmanagement incl. onderzoek, oorzaakanalyse, correctie en corrigerende maatregelen.
 • Bijdrage leveren aan optimalisatie bedrijfsmanagementsysteem. Het initiëren van verbeteringen en verbeterprojecten.
 • Beheer kwaliteitsregistraties (efficiënt en toegankelijk en waar mogelijk vereenvoudiging en automatisering).
 • Rapporteren over en afstemmen van zaken omtrent de prestaties van het kwaliteitsmanagementsysteem aan directie en MT.
 • Planning, uitvoering en rapportage van interne audits. Coördinatie en bewaking van onderzoek, oorzaakanalyse, correctie en corrigerende maatregelen.
 • Bewerkstelligen dat kwaliteitsbewustzijn en klantgerichtheid binnen de gehele organisatie wordt bevorderd door leidinggevenden.
 • Initiatief nemen tot wijziging van documentatie omtrent bedrijfsprocessen (kwaliteitshandboek).

Wie zoeken wij?

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een HBO opleiding, zoals bedrijfskunde of grafisch management.
 • Diepgaande kennis van grafische technieken.
 • Kennis van ISO 9001:2015.
 • Opgeleid intern auditor (of bereid tot het volgen van de training)
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden

Daarnaast ben jij besluitvaardig en toon je initiatief. Je bent goed in het analyseren van problemen en bent een goede gesprekspartner voor het management.

Wat bieden wij?

 • Afwisselende baan in een dynamische omgeving met een zeer modern machinepark.
 • Tijdelijk met uitzicht op vast
 • 40 uur in een Werkweek
 • Wilco kent bedrijfseigen regelingen, zoals een collectieve zorgverzekering en fiscaal voordelig fitnessen of een fiets/laptop/tablet aanschaffen.
 • Arbeidsvoorwaarden conform Grafimedia cao.

Werktijden

Je komt te werken in dagdienst

Contact

Wil je bij ons komen werken? Vul onderstaande contactformulier in en upload je CV.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: William Schuring - Adj. Directeur (088-1105 544)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde profielen in welke vorm dan ook die naar enig medewerker van Wilco BV worden verstuurd zijn publieke informatie waar geen vergoeding voor is verschuldigd.

 

Ken jij iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging?
Deel dan deze vacature!

[dssb_sharing_buttons icon_placement=”icon_top” icon_placement_tablet=”” icon_placement_phone=”icon” icon_placement_last_edited=”on|desktop” columns_tablet=”” columns_phone=”4″ columns_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_buttons][dssb_sharing_buttons icon_placement=”icon_top” columns=”3″ icon_placement_tablet=”icon_top” icon_placement_phone=”icon” icon_placement_last_edited=”on|tablet” _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” custom_margin=”|80px||80px|false|false” global_colors_info=”{}”][dssb_sharing_button _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” custom_margin=”||||false|false” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”whatsapp” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”linkedin” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”email” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”twitter” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”tumblr” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][/dssb_sharing_buttons]

Spreekt deze vacature je aan?

Stuur snel je CV en wie weet ben jij binnenkort onze collega!

[dvppl_cf7_styler form_bg=”RGBA(0,0,0,0)” button_alignment=”center” cf7=”798″ form_background_color=”#FFFFFF” form_field_active_color=”#DCE000″ cf7_message_padding=”10px” cf7_message_margin_top=”10px” cf7_message_color=”#FFFFFF” cf7_message_bg_color=”RGBA(0,0,0,0)” cf7_border_highlight_color=”#FFFFFF” cf7_success_message_color=”#FFFFFF” cf7_success_message_bg_color=”#468400″ cf7_success_border_color=”#FFFFFF” cf7_error_message_color=”#FFFFFF” cf7_error_message_bg_color=”#CE5323″ cf7_error_border_color=”#FFFFFF” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” form_field_font_text_color=”#002187″ labels_text_color=”#FFFFFF” labels_font_size=”16px” labels_line_height=”0em” placeholder_text_color=”#000000″ placeholder_font_size=”23px” background_color=”RGBA(0,0,0,0)” custom_submit_button=”on” submit_button_text_color=”#FFFFFF” submit_button_bg_color=”RGBA(0,0,0,0)” submit_button_border_color=”#FFFFFF” custom_margin=”-8px||||false|false” labels_font_size_tablet=”” labels_font_size_phone=”16px” labels_font_size_last_edited=”on|desktop” placeholder_text_shadow_style=”preset1″ placeholder_text_shadow_color=”#001F56″ border_radii_field=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style_submit_button=”preset1″ global_colors_info=”{}”][/dvppl_cf7_styler]