Wilco-Amersfoort

Tijdelijk met uitzicht op vast

}

40 uur

Productie Planner

Wie zijn wij?

Wilco produceert met veel passie boeken en tijdschriften voor uitgevers en bedrijven. Het bedrijf is opgericht in 1958 en inmiddels staat er een enthousiast team van ruim 450 medewerkers, dat steeds weer in staat is om van ieder product iets bijzonders te maken. We zijn ambitieus en innovatief en beschikken over een zeer modern machinepark. Wilco groeit en dat betekent dat we continue op zoek naar nieuwe collega’s.

De baan:

Als planner ben jij verantwoordelijk voor de planning van orders voor de productie afdelingen en de binderij in het bijzonder. Je stelt de interne planning op en je maakt planningen voor uitbestedingen van bindwerk.  Je stuurt de planningsprocessen aan en ziet toe op een efficiënte voortgang van de productie. Dankzij jouw inzet en oplettendheid worden eventuele vertragingen vermeden en de juiste acties genomen om afspraken met onze klanten na te komen. Je onderhoudt nauw contact met de productieteams en onze account- en ordermanagers.

Jouw profiel:

We zoeken een collega met energie die snel kan schakelen en oplossingsgericht is. Je hebt oog voor kwaliteit en detail, een gestructureerde aanpak en je vindt het leuk om met mensen samen te werken.  Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Enkele jaren ervaring met plannen binnen een productiebedrijf
 • Ervaring in de grafische industrie is een voordeel maar geen harde eis
 • Goede excel-vaardigheden en ervaring met het werken met ERP-systemen

 

Wie zoeken wij?

We zoeken een collega met energie die snel kan schakelen en oplossingsgericht is. Je hebt oog voor kwaliteit en detail, een gestructureerde aanpak en je vindt het leuk om met mensen samen te werken.  Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Enkele jaren ervaring met plannen binnen een productiebedrijf
 • Ervaring in de grafische industrie is een voordeel maar geen harde eis
 • Goede excel-vaardigheden en ervaring met het werken met ERP-systemen

 

Wat bieden wij?

 • Afwisselende baan in een dynamische omgeving met een zeer modern machinepark.
 • Tijdelijk met uitzicht op vast
 • 40 uur in een Werkweek
 • Wilco kent bedrijfseigen regelingen, zoals een collectieve zorgverzekering en fiscaal voordelig fitnessen of een fiets/laptop/tablet aanschaffen.
 • Arbeidsvoorwaarden conform Grafimedia cao.

Werktijden

Je komt te werken in dagdienst

Contact

Wil je bij ons komen werken? Vul onderstaande contactformulier in en upload je CV.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: William Schuring - Adj. Directeur (088-1105 544)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde profielen in welke vorm dan ook die naar enig medewerker van Wilco BV worden verstuurd zijn publieke informatie waar geen vergoeding voor is verschuldigd.

 

Ken jij iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging?
Deel dan deze vacature!

[dssb_sharing_buttons icon_placement=”icon_top” icon_placement_tablet=”” icon_placement_phone=”icon” icon_placement_last_edited=”on|desktop” columns_tablet=”” columns_phone=”4″ columns_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_buttons][dssb_sharing_buttons icon_placement=”icon_top” columns=”3″ icon_placement_tablet=”icon_top” icon_placement_phone=”icon” icon_placement_last_edited=”on|tablet” _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” custom_margin=”|80px||80px|false|false” global_colors_info=”{}”][dssb_sharing_button _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” custom_margin=”||||false|false” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”whatsapp” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”linkedin” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”email” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”twitter” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”tumblr” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][/dssb_sharing_buttons]

Spreekt deze vacature je aan?

Stuur snel je CV en wie weet ben jij binnenkort onze collega!

[dvppl_cf7_styler form_bg=”RGBA(0,0,0,0)” button_alignment=”center” cf7=”798″ form_background_color=”#FFFFFF” form_field_active_color=”#DCE000″ cf7_message_padding=”10px” cf7_message_margin_top=”10px” cf7_message_color=”#FFFFFF” cf7_message_bg_color=”RGBA(0,0,0,0)” cf7_border_highlight_color=”#FFFFFF” cf7_success_message_color=”#FFFFFF” cf7_success_message_bg_color=”#468400″ cf7_success_border_color=”#FFFFFF” cf7_error_message_color=”#FFFFFF” cf7_error_message_bg_color=”#CE5323″ cf7_error_border_color=”#FFFFFF” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” form_field_font_text_color=”#002187″ labels_text_color=”#FFFFFF” labels_font_size=”16px” labels_line_height=”0em” placeholder_text_color=”#000000″ placeholder_font_size=”23px” background_color=”RGBA(0,0,0,0)” custom_submit_button=”on” submit_button_text_color=”#FFFFFF” submit_button_bg_color=”RGBA(0,0,0,0)” submit_button_border_color=”#FFFFFF” custom_margin=”-8px||||false|false” labels_font_size_tablet=”” labels_font_size_phone=”16px” labels_font_size_last_edited=”on|desktop” placeholder_text_shadow_style=”preset1″ placeholder_text_shadow_color=”#001F56″ border_radii_field=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style_submit_button=”preset1″ global_colors_info=”{}”][/dvppl_cf7_styler]