Wilco-Amersfoort

Tijdelijk met uitzicht op vast

}

36 uur

Inktmenger

Per direct opzoek naar een zelfstandige Inktmenger!

Niet volgende week, maar meteen aan de slag als Inktmenger in de drukkerij?
Dat kan, lees snel verder!

 

 

De functie

Als productieassistent zorg jij ervoor dat de productie in de drukkerij soepel en volgens planning blijft verlopen. Daarom is het jouw taak om:

 • Diverse materialen gereed te maken en klaar te zetten. Denk hierbij aan drukplaten, poets- en wasmiddelen;
 • De inkten te mengen t.b.v. steunkleur orders;
 • De drukplaten tijdig te transporteren naar de drukpersen;
 • Lege pallets op voorraad niveau te houden ;

Verwijderen / klaarzetten diverse afval producten rond de persen (plastic, plaatafvaled).

Wie zoeken wij?

Wie zoeken wij:

 • Je bent per direct beschikbaar en je woont in de omgeving van Amersfoort;
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Een grafische vooropleiding en/of ervaring in een (grafische) productieomgeving is een pré.
 • Je kan werken onder tijdsdruk en je bent stressbestendig;
 • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem;
 • Je bent flexibel;
 • Je beheerst de Nederlandse taal i.v.m. de uitleg van de werkzaamheden.

Wat bieden wij?

 • Afwisselende baan in een dynamische omgeving met een zeer modern machinepark.
 • Tijdelijk met uitzicht op vast
 • 36 uur in een 2-ploegenrooster
 • Wilco kent bedrijfseigen regelingen, zoals een collectieve zorgverzekering en fiscaal voordelig fitnessen of een fiets/laptop/tablet aanschaffen.
 • Arbeidsvoorwaarden conform Grafimedia cao.

Werktijden

Je komt te werken in een 2-ploegenrooster:
 • Vroege dienst: maandag tot en met donderdag 6.00 – 14.00 en vrijdag van 6.00 – 12.00
 • Late dienst: maandag tot en met donderdag van 14.00 – 22.00 uur (met een half uur pauze) en op vrijdag van 12.00 – 18.00 uur

Contact

Wil je bij ons komen werken? Vul onderstaande contactformulier in en upload je CV.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Egbert van de Woude - Productieleider Drukkerij (088-1105 524)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde profielen in welke vorm dan ook die naar enig medewerker van Wilco BV worden verstuurd zijn publieke informatie waar geen vergoeding voor is verschuldigd.

 

Ken jij iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging?
Deel dan deze vacature!

[dssb_sharing_buttons icon_placement=”icon_top” icon_placement_tablet=”” icon_placement_phone=”icon” icon_placement_last_edited=”on|desktop” columns_tablet=”” columns_phone=”4″ columns_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_buttons][dssb_sharing_buttons icon_placement=”icon_top” columns=”3″ icon_placement_tablet=”icon_top” icon_placement_phone=”icon” icon_placement_last_edited=”on|tablet” _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” custom_margin=”|80px||80px|false|false” global_colors_info=”{}”][dssb_sharing_button _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” custom_margin=”||||false|false” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”whatsapp” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”linkedin” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”email” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”twitter” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”tumblr” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][/dssb_sharing_buttons]

Spreekt deze vacature je aan?

Stuur snel je CV en wie weet ben jij binnenkort onze collega!

[dvppl_cf7_styler form_bg=”RGBA(0,0,0,0)” button_alignment=”center” cf7=”798″ form_background_color=”#FFFFFF” form_field_active_color=”#DCE000″ cf7_message_padding=”10px” cf7_message_margin_top=”10px” cf7_message_color=”#FFFFFF” cf7_message_bg_color=”RGBA(0,0,0,0)” cf7_border_highlight_color=”#FFFFFF” cf7_success_message_color=”#FFFFFF” cf7_success_message_bg_color=”#468400″ cf7_success_border_color=”#FFFFFF” cf7_error_message_color=”#FFFFFF” cf7_error_message_bg_color=”#CE5323″ cf7_error_border_color=”#FFFFFF” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” form_field_font_text_color=”#002187″ labels_text_color=”#FFFFFF” labels_font_size=”16px” labels_line_height=”0em” placeholder_text_color=”#000000″ placeholder_font_size=”23px” background_color=”RGBA(0,0,0,0)” custom_submit_button=”on” submit_button_text_color=”#FFFFFF” submit_button_bg_color=”RGBA(0,0,0,0)” submit_button_border_color=”#FFFFFF” custom_margin=”-8px||||false|false” labels_font_size_tablet=”” labels_font_size_phone=”16px” labels_font_size_last_edited=”on|desktop” placeholder_text_shadow_style=”preset1″ placeholder_text_shadow_color=”#001F56″ border_radii_field=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style_submit_button=”preset1″ global_colors_info=”{}”][/dvppl_cf7_styler]