ga op een

Speeddate bij Wilco

Ben jij geïnteresseerd naar een baan bij Wilco, maar zou je eens binnen willen kijken? Dat is nu mogelijk. Op 26 februari a.s. tussen 10:00u en 13:00u organiseren wij in samenwerking met werkgevers servicepunt Amersfoort een speeddate om jou de gelegenheid te geven om een kijkje te nemen in de keuken van Wilco.

Speeddate

You wanna date?

Wilco B.V. organiseert in samenwerking met werkgevers servicepunt Amersfoort een speedate voor haar toekomstige werknemers. Op deze manier kunt je precies zien hoe een boekproductie bij Wilco B.V. in zijn werk gaat. Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die we willen opleiden tot grafisch vakman of vakvrouw. Je wordt getraind tijdens je werk en krijgt begeleiding bij het werken met de  meest moderne, nieuwe machines. Doormiddel van een rondleiding krijg je inzicht in alle productiefases van de boek-productie. Geef je ogen de kost en zie hoe wij werken!

Heb je interesse om te komen werken bij Wilco B.V. en wilt u graag weten hoe ons bedrijf in werking treedt? Meldt je dan snel aan voor de speeddate, die je meeneemt in de keuken van ons bedrijf!

KOM ZATERDAG 26 FEBRUARI VAN 10.00 TOT 13.00 UUR NAAR DE SPEEDDATE MET RONDLEIDING BIJ DRUKKERIJ WILCO IN AMERSFOORT

Meld je nu snel aan voor de speeddate

  Werkgevers Servicepunt Amersfoort

  Nieuwsgierig?

  Spreek één van onze werknemers aan tijdens de rondleiding. 

  Collega’s

  Rondleiding

  Tijdens de speeddate wordt er een rondleiding gedaan over de verschillende afdelingen en worden geleid door een van onze ervaren werknemers. Beleef de unieke ervaring om achter de schermen het vervaardigen van boeken te zien. 

  Papiermagazijnen

  Vouwhallen

  Drukkerij

  Binderij

  Ook werken bij Wilco?

  Recente vacatures

  Blijf op de hoogte en kijk regelmatig op onze site. De meest recente vacatures die beschikbaar zijn bij Wilco vind je hier.

  Commerciële calculator

  Wie zijn wij? Wilco is opgericht in 1958 en nog steeds volop in ontwikkeling. Onze passie? Boeken en tijdschriften! Binnen ons bedrijf maken wij van...

  Lees meer

  Chauffeur

  Ben jij die chauffeur die nooit meer in de file wil staan? Lees dan gauw verder! Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een...

  Lees meer

  Inktmenger

  Per direct opzoek naar een zelfstandige Inktmenger! Niet volgende week, maar meteen aan de slag als Inktmenger in de drukkerij? Dat kan, lees snel...

  Lees meer

  Kantoor

  Vanadiumweg 2
  3812 PX Amersfoort
  Postbus 1477
  3800 BL Amersfoort

  Contacteer ons